Een verzamelplaats voor communicatiespecialisten, die samen op hun sterkst zijn

Welkom bij de Communicatieboulevard

Op zoek naar oplossingen voor communicatievraagstukken? In de Communicatieboulevard in Alkmaar komen alle disciplines op het gebied van communicatie samen. Zowel offline als online.

Meer over onsMeer over ons

Neem deel aan een workshop

Workshop: Genereer meer leads met LinkedIn

LinkedIn kent inmiddels zo’n 6 miljoen gebruikers in Nederland en is nog steeds het online zakelijk marketinginstrument. “Welke voordelen kan een optimale presentatie van mijzelf en mijn bedrijf op LinkedIn opleveren? Hoe krijg ik een kwalitatief netwerk en hoe krijg ik daar meer business uit? Hoe optimaliseer ik mijn profiel? Hoe kom ik met de juiste personen aan tafel? Hoe worden ik en mijn bedrijf optimaal gevonden door potentiële klanten? Dit zijn enkele veel gehoorde vragen van ondernemers over het inzetten van LinkedInmarketing.

Meer infoMeer info InschrijvenInschrijven
Workshop overzichtWorkshop overzicht

Op zoek naar een aantrekkelijke werk- of presentatieruimte?

Kantoorruimte of flexplek

Kantoorruimte of flexplek

Wilt u een kantoor huren in Alkmaar? Net buiten de stad, dus gemakkelijk bereikbaar met de auto én het openbaar vervoer? De Communicatieboulevard biedt diverse mogelijkheden.

Van alle gemakken voorzien

Van alle gemakken voorzien

Huurders van kantoorruimtes en flexplekken kunnen gebruikmaken van faciliteiten zoals de workshopruimte, de kantine met o.a. koffie en thee, printfaciliteiten en internet.

Samen staan we sterk

Samen staan we sterk

U werkt individueel of samen met andere communicatieprofessionals in een inspirerende omgeving. Altijd iemand in de buurt om eens even mee te sparren.

Bekijk mogelijkhedenBekijk mogelijkheden