De Communicatieboulevard

Flexwerkplekken 

Ook als ZZP-er en flexwerker kun je onderdeel uitmaken van de Communicatieboulevard. Daarmee profiteer je van de expertise en het uitgebreide netwerk van de overige deelnemers. Afname van een flexplek-abonnement begint vanaf 3 dagen per week en kan uitgebreid worden tot fulltime aanwezigheid. 

Faciliteiten van de flexwerkplekken

Door het prettige klimaat (airconditioning/warmteregeling) is het goed vertoeven op de Communicatieboulevard. De flexwerk-kantoren bestaan uit ruime werkplekken met alle benodigde aansluitingen, zodat je meteen aan de slag kunt als je je werkplek inricht. Je kunt een maandabonnement afnemen, waarbij je zelf kiest hoeveel dagen per week je aanwezig wilt zijn. De minimale afname is 3 dagen per week. We werken met een flexibele contractduur, waarbij een opzegtermijn van 3 maanden geldt. 
 
De flexwerkplekken worden schoongemaakt en je krijgt bij een fulltime abonnement ook een eigen afsluitbare opbergplek. Verder zijn er buiten het flexwerk-kantoor de nodige mogelijkheden om te vergaderen/overleggen of een kop koffie te drinken. 
 
Neem contact opNeem contact op