De Communicatieboulevard

De Communicatieboulevard: Samen sta je sterker!

Wat is de Communicatieboulevard?

De Communicatieboulevard ligt aan de Alkmaarse Havinghastraat 32, waar momenteel al 6 communicatiebedrijven zijn gehuisvest. De Communicatieboulevard bestaat sinds 2011 en is onlangs gemoderniseerd en uitgebreid met extra kantoren, overlegruimten en flexwerkplekken. 14 kantoren van diverse afmetingen en een aantal gedeelde ontmoetingsruimten bieden plaats aan uiteenlopende experts in alle relevante disciplines in de ICT, marketing en communicatie. Strategen, vormgevers, tekstschrijvers, webdesigners, ICT-bedrijven, direct marketeers, mediaspecialisten, onderzoekers, projectmanagers: ze zijn hier allemaal te vinden. 

Wat zijn de directe voordelen?

Voor opdrachtgevers biedt de Communicatieboulevard het grote voordeel dat ze op één adres alles kunnen vinden wat ze nodig hebben: van een klein deeltraject tot een totaalaanpak. Geen enkel bedrijf heeft álle benodigde kennis, expertise en informatie tot z'n beschikking. Co-creatie en samenwerking zijn daarom essentieel. 
 
Veel zelfstandige specialisten hebben een sterke behoefte aan die co-creatie en samenwerking. Dat vindt veel gemakkelijker plaats onder één dak, dan wanneer ze elkaar steeds op moeten zoeken. Het combineren van kennis, ervaring en visie versterkt de kwaliteit van de output. Daarmee is de Communicatieboulevard een bolwerk van creatieve ideeën en effectieve oplossingen.
Die meerwaarde maakt het een aantrekkelijke plek om nieuwe samenwerkingen aan te gaan en een toegevoegde waarde te zijn voor alle deelnemende partijen. 
Dit zijn de deelnemersDit zijn de deelnemers