De Communicatieboulevard

Kantoren op de Communicatieboulevard

De Communicatieboulevard bestaat sinds 2011 en is onlangs gemoderniseerd en uitgebreid om ruimte te bieden aan de verdere groei van het aantal deelnemers. Daardoor zijn er nieuwe kantoren beschikbaar voor enthousiaste deelnemers. 

Beschikbare kantoren

De beschikbare kantoren hebben een oppervlakte van 28 tot 70 vierkante meter en zijn geschikt voor respectievelijk 2 tot 4, of 4 tot 8 medewerkers. De perfect geconditioneerde kantoren zijn allemaal direct in gebruik te nemen voor wat betreft stroom- en internet-voorziening. Wij informeren je graag over de mogelijkheden van jouw deelname aan de Communicatieboulevard.

All-in tarief en een flexibel contract

De Communicatieboulevard hanteert aantrekkelijke all-in tarieven. Het is ook mogelijk een volledig gemeubileerd kantoor af te nemen, zodat je alleen maar je verhuisdozen naar binnen hoeft te schuiven. We werken met een flexibel contract met een opzegtermijn van 3 maanden. 

Goede bereikbaarheid en faciliteiten

De Communicatieboulevard is goed bereikbaar, met zowel de auto als het openbaar vervoer. Naast het gebruik van jouw eigen kantoor heb je de beschikking over de centrale ruimte met een pantry keuken. Diverse vergader- en overlegmogelijkheden zijn op aanvraag te reserveren. 

Neem contact opNeem contact op