De Communicatieboulevard

Vergader- en presentatieruimtes 

De Communicatieboulevard beschikt over diverse ruimtes die geschikt zijn voor een bespreking, vergadering of workshop. Ze zijn per dagdeel te huur voor zowel de partners van de Communicatieboulevard, als voor externen die hier incidenteel of op regelmatige basis gebruik van willen maken. 

Ook beschikt de Communicatieboulevard over een groot centraal plein. Deze kan worden omgebouwd tot presentatieruimte voor workshops of bijeenkomsten tot 40 personen. De ruimte is tevens (in overleg) door partners van de Communicatieboulevard te gebruiken. 

Vergaderruimten voor 2 tot 5 personen 

 

De vergaderruimtes maken onderdeel uit van grotere kantoren en zijn op basis van 'fair use policy' beschikbaar voor alle deelnemers in de Communicatieboulevard. Externe gebruikers betalen een bijdrage per dagdeel, inclusief gebruik van koffie, thee en water.  
 
In deze (afsluitbare) ruimtes kun je rustig een overleg voeren of een presentatie houden, met ondersteuning van het beschikbare scherm waar je je laptop op aan kunt sluiten. Of je maakt gebruik van de, aan het scherm gekoppelde, PC met internetverbinding. 

 

Neem contact opNeem contact op

Workshop- en vergaderruimte voor 5 tot 10 personen 

Deze ruimte beschikt over een eigen keuken met alle voorzieningen en kan voor een hele dag, of een deel daarvan, worden gereserveerd. Deze ruimte sluit direct aan op het centrale Communicatieboulevard-plein. 

 
De ruimte is geschikt voor besloten werksessies, workshops en vergaderingen. Het beschikbare presentatie-scherm is aan te sluiten op een PC of laptop. Je kunt ook gebruik maken van een beschikbare PC met internetverbinding. 
 
Er worden kosten per dagdeel berekend inclusief gebruik van koffie, thee en water. Catering kan apart worden ingekocht. 

Neem contact opNeem contact op

Ruimte voor meetings en bijeenkomsten 

De Communicatieboulevard beschikt over een groot plein van  8 x 9 meter, met een eigen pantry waarin de deelnemers elkaar treffen voor een kop koffie of een informeel overleg. 

Deze ruimte kan in een kort tijdsbestek worden omgebouwd naar een ruimte waarin meetings en presentaties kunnen worden gehouden voor groepen van 30 tot 40 personen. De partners van de Communicatieboulevard kunnen op deze manier hun kennis en kunde op een laagdrempelige manier verspreiden over de overige partners en hun relaties, die voor deze bijeenkomsten kunnen worden uitgenodigd. 

Het gebruik van deze ruimte is doordeweeks aan het eind van de middag mogelijk, in overleg met de overige partners. 

Het gebruik van deze ruimte is in overleg en is voor partners in de Communicatieboulevard gratis. Kosten van catering, schoonmaak etcetera zijn voor eigen rekening. 

Neem contact opNeem contact op