Informatiebijeenkomst: Hoe bescherm ik mijn idee?

Informatiebijeenkomst: Hoe bescherm ik mijn idee?

Heb je een nieuw bedrijf, een nieuw product of een nieuw idee? Dan kom je in aanraking met het intellectuele eigendom. Graag nodigen wij je uit voor een gratis informatiebijeenkomst over hoe jij jouw idee het beste kan beschermen.

Lees verderLees verder

Informatiebijeenkomst: Hoe bescherm ik mijn idee?

Heb je een nieuw bedrijf, een nieuw product of een nieuw idee? Dan kom je in aanraking met het intellectuele eigendom. Intellectueel eigendom, zoals het merkrecht, handelsnaamrecht, modellenrecht, auteursrecht en het octrooirecht, ontstaat als je iets bedenkt, ontwerpt of uitwerkt. Heb je een eigen onderneming, dan is het zaak om jouw intellectuele eigendom goed te beschermen. Doe je dat niet, dan loop je het risico dat concurrenten jouw idee, ontwerp en/of merk kopieren, verveelvoudigen, namaken en/of vervalsen.

Graag nodigen wij je uit voor een gratis informatiebijeenkomst over hoe jij jouw idee het beste kan beschermen. Uiteraard vergezeld van de nodige praktijkvoorbeelden. Daarnaast ben je in de gelegenheid om tijdens en na de informatiebijeenkomst vragen te stellen. De informatiebijeenkomst wordt georganiseerd door het landelijk opererende merkenbureau Registreermijnmerk.nl, onderdeel van het advocatenkantoor Castelijns Kaandorp Hoekstra.

Prijs & plaats

Kosten Gratis
Introducé Max 2 personen per inschrijving
Inclusief Afsluitende borrel. VOL = VOL
Datum 11 juni 2015 15:00 - 16:30
Locatie Communicatieboulevard, Havinghastraat 32 Alkmaar
Parkeren Gratis op het nabijgelegen parkeerterrein

Inschrijven

Dit is een workshop uit het verleden. Bekijk ons huidige aanbod hier

Andere workshops